Yeni AB Komisyonu'nda turizmin önemi güçlendirildi - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Yeni AB Komisyonu'nda turizmin önemi güçlendirildi
Komisyon Başkanı, Komisyon pozisyonlarından birini açıkça turizm ve ulaştırmaya tahsis eder.
Yeni AB Komisyonu'nda turizmin önemi güçlendirildi

Apostolos Tzitzikostas, yeni AB Komisyonu'nda Sürdürülebilir Ulaşım ve Turizmden sorumlu Komisyon Üyesi olarak atandı. Alman Seyahat Birliği (DRV), Komisyon Başkanı Ursula von der Leyen'in komisyon pozisyonlarından birini turizmle ilgili olarak belirlemesini açıkça memnuniyetle karşılamaktadır. Endüstri birliğinin bakış açısından bu, seyahat endüstrisinin Avrupa'da ne kadar özel bir rol oynadığını açıkça ortaya koyuyor. Çok sayıda AB vatandaşı bu hizmet sektöründeki şirket ve kuruluşlarda çalışıyor. Tatilcilere özel deneyimler ve dinlendirici zaman geçirme konusunda büyük katkı sağlıyorlar.

Sektörün gelecekte de büyüme yolunda kalabilmesi için yasal ve ekonomik çerçevenin, seyahat endüstrisindeki şirketlerin işlerini uzun vadede başarılı ve geleceğe dönük hale getirebilecekleri şekilde tasarlanması gerekiyor. Turizm sektörüne yönelik açık bir komisyon pozisyonu oluşturularak bu konu daha da ön plana çıkmaktadır. Seyahat sektörü artık sektörün endişelerinin gelecekte Komisyon düzeyinde daha da fazla ilgi göreceğini güvenle umabilir.

Turizm, dünya çapındaki ekonomik üretimin yüzde onundan fazlasından sorumludur ve dünya çapında yaklaşık 330 milyon iş yaratmaktadır. (Tourexpi)

Resim: © AA


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,