WTM Londra, Katherine Ryan'ın Kapanış Konuşmacısı Olduğunu Açıkladı - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
WTM Londra, Katherine Ryan'ın Kapanış Konuşmacısı Olduğunu Açıkladı
Komedyen ve TV yıldızı Katherine Ryan, dünyanın en etkili etkinliklerinden birinin üçüncü gününde WTM Londra'da (5-7 Kasım) konuşma yaparken eğlence sektörünün zirvesine nasıl ulaştığını ve bu yolda karşılaştığı zorlukları anlatarak ilham verici hikayesini paylaşacak.
WTM Londra, Katherine Ryan'ın Kapanış Konuşmacısı Olduğunu Açıkladı

Katherine kendi mücadelelerini, kadınların yaptığı fedakarlıkları ve dayanıklılığı artırmanın başarısının anahtarı olduğunu anlatacak. Bu oturumda, dayanıklılık ve mizahın hikaye anlatımı yoluyla özgün anlatıları yönlendirmek için pozitiflik ve kapsayıcılık kültürünü nasıl geliştirebileceğini keşfetmek üzere kişisel ve mesleki deneyimlerinden yararlandığını göreceğiz.

Katherine, Channel 4'ün popüler TV dizisi Joe & Katherine's Bargain Holidays'e ev sahipliği yaptı ve burada arkadaşı ve komedyen arkadaşı Joe Wilkinson ile birlikte çalışarak Letonya, Karadağ, Galler ve ötesindeki destinasyonlarda izleyicilere limonata bütçesiyle şampanya yaşam tarzının nasıl yaşanacağını gösterdi. Deneyimlerinden yola çıkarak merakın yeniliğe nasıl ilham verdiğine ve yeni deneyimlere kapı açabileceğine dair yeni bir bakış açısı sunacak.

8 Out of 10 Cats, Taskmaster ve Have I Got News for You gibi TV ve radyo programlarının yıldızı olan Katherine, komedyen Richard Ayoade ile Travel Man: New York'ta 48 Saat gibi seyahat programlarında da yer aldı.

World Travel Market Londra Sergi Direktörü Juliette Losardo şunları söyledi: “Katherine kalibresinde bir yıldızın kapanış açılış konuşmacımız olacağından çok mutluyum. Kadınların işyerinde karşılaştığı zorluklara ve zaferlere dair içgörüleriyle ve seyahat profesyonellerine algılanan engelleri aşma konusunda pratik tavsiyeleriyle son derece eğlenceli ama aynı zamanda çok düşünceli olmayı vaat ediyor.

“Katherine, geçmişi ve deneyimleri sayesinde farklı kültürlere dair anlayışıyla sahneye gerçek anlamda uluslararası bir bakış açısı getirecek. Daha lüks bir seyahat deneyimine olan tutkusuyla karşılaştırıldığında bütçe turizmi hakkındaki görüşlerini duymayı sabırsızlıkla bekliyorum! Delegeler kesinlikle onun şömine başındaki sohbetinden keyif alacaklar, ancak aynı zamanda seyahat, iş ve hayata dair bazı heyecan verici ve teşvik edici bakış açılarıyla da ayrılacaklar."

Kapanış Açılış Konuşması: “Katherine Ryan'ın dirençliliği, engelleri aşması ve küresel seyahat deneyimleri üzerine”, 7 Kasım Perşembe günü Sarı Tiyatro'da 15.30 – 16.30 saatleri arasında gerçekleşecek. (Tourexpi)

Resim: © WTM


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,