Tenerife´deki Guía de Isora 890 yataklı 5 yıldızlı bir Grand Luxury oteli ekleyecek - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Tenerife´deki Guía de Isora 890 yataklı 5 yıldızlı bir Grand Luxury oteli ekleyecek
Şirket yakın zamanda La Gomera adasında başka bir lüks kompleks açtı
Tenerife´deki Guía de Isora 890 yataklı 5 yıldızlı bir Grand Luxury oteli ekleyecek

Guía de Isora'nın Tenerife belediyesinin 5 yıldızlı Grand Luxury turizm kompleksi eklemesine yönelik prosedürler ilerlemektedir.  Kent Konseyi Çevre Komisyonu, çevresel etki raporunu değerlendirdikten sonra, "çevre üzerinde önemli bir etkisi bulunmadığı" gerekçesiyle projenin olağan çevresel değerlendirme prosedürüne tabi tutulmaması gerektiğine karar verdi. Bu, bu kompleksin Barranco de Erques'in kuzeyinde, El Tagorito olarak bilinen bölgede hayata geçmesi sürecini hızlandırıyor.

Burada 384 odalı, 890 yatak kapasiteli bir turizm kompleksi inşa edilmesi planlanıyor. Arsa 110.985,43 m²'lik bir alanı kaplamaktadır ve aynı zamanda kültürle bağlantılı hizmetleri (yakındaki çevrenin değerlerinin yayılması, eğitim sınıfları ve çok işlevli alan), sporu (özel spor salonu ve spor sahaları) içeren tamamlayıcı bir teklif içerecektir., dinlenme ve doğa, aile ve sağlık (spa, wellness vb.).

Yakın zamanda La Gomera'daki BANCAL Hotel & Spa'nın kapılarını açan geliştirici Arca Corporación'a göre, yeni Tenerife tesisinde altı restoran ve altı bar, 570 kişi kapasiteli bir oditoryum, bir iş merkezi, mağazalar ve çocuklar yer alacak. kulübü, spor alanları, dokuz yüzme havuzu ve 2.000 metrekarelik spa bulunmaktadır.

Kaynak: https://www-tourinews-es.translate.goog/destinos-turismo/guia-isora-tenerife-sumara-hotel-5-estrellas-gran-lujo-890-plazas_4482959_102.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp

Resim: © Tourinews


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,