Malaga ile Sevilla arasındaki kavga bu kez Çin'den yapılan uçuşlar nedeniyle tekrarlanıyor - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Malaga ile Sevilla arasındaki kavga bu kez Çin'den yapılan uçuşlar nedeniyle tekrarlanıyor
Önemli uluslararası hava yollarını ele geçirme mücadelesinde Malaga ve Sevilla arasında ikinci saldırı. Costa del Sol'un başkenti New York'tan (ABD) başlayan rotada ilk turun galibi olduktan sonra, Çin'den Endülüs'e giden ilk direkt rotayı elde etmek için yeni bir mücadele var.
Malaga ile Sevilla arasındaki kavga bu kez Çin'den yapılan uçuşlar nedeniyle tekrarlanıyor

Cadena Ser'in haberine göre Endülüs Bölgesel Hükümeti'nden bir heyet, Barselona ve Madrid'e katılmak üzere bağlantı kurmak için üçüncü bir havaalanı arayan Air China havayolunun temsilcileriyle Pekin'de buluştu.

Endülüs Turizm Bakanı Arturo Bernal, Endülüs'ün bu yeni doğrudan bağlantıya ev sahipliği yapmak için birçok fırsata sahip olduğuna ikna oldu. Endülüs'ün, 2023'te Çinli turistlerin en çok otelde geceleme yaptığı üçüncü özerk bölge olması boşuna değil; 188.600'den fazla kişiyle (İspanya'daki toplamın %14'ü) ve yalnızca yukarıda adı geçen Barselona ve Madrid'in ardından geldi.

Kurulun hesaplamaları, dört yıl içinde doğrudan uçuşla Çin'den yıllık 50.000 yolcu sayısına ulaşabileceklerini gösteriyor.

Kaynak: https://www-tourinews-es.translate.goog/resumen-de-prensa/notas-de-prensa-mercados-turismo/pugna-malaga-sevilla-vuelos-directos-china_4482867_102.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp

Resim: © AA


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,