Davos, WEF'e daha az bağımlı olmak istiyor - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Davos, WEF'e daha az bağımlı olmak istiyor
Yeni turizm şefine göre Davos geçmişte Dünya Ekonomik Forumu'na (WEF) fazlasıyla bağımlı hale geldi.
Davos, WEF'e daha az bağımlı olmak istiyor

Albert Kruker "Südostschweiz" ile yaptığı röportajda "Sadece WEF'e güvenmek çok tehlikeli" dedi.

Davos Klosters turizm organizasyonunun başkanı Pazartesi günü yayınlanan röportajda, WEF'in bir yandan önemli bir gelir kaynağı olduğunu ve çok dikkat çektiğini söyledi. Öte yandan belli bir uyuşukluğa yol açıyor ve kümelenme riski taşıyor.

Kruker, uzun vadede WEF'in başarılarına güvenilemeyeceğini söyledi. "Turizm, toplum ve hizmet ortakları artık turizme bu kadar bağımlı olmamalarını sağlamak için çalışmalı" dedi.

Önceki stratejinin devamı

Temelde Kruker her şeyi altüst etmek istemiyor. 2023 yılında revize edilen turizm stratejisini temel almaktadır. İtişinizi yüzde 100 destekleyebilir. Yeni turizm patronu, "Bunlar uzak mesafe pazarlarını güçlendirmek gibi karmaşık konular" dedi. Strateji, hedeflere nasıl ulaşılacağını açık bırakır. Bu Kruker ekibinin, turizm organizasyonunun ortaklarının ve kendisinin görevidir.

Kruker, Reto Branschi'nin halefi olarak 1 Temmuz'da yeni görevine başladı. Daha önce Bernese Oberland'daki Lenk-Simmental'in turizm direktörüydü. (Tourexpi)

Resim: © AA


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,