Birleşik Krallık, Aena'nın Luton Havalimanı'ndaki hisselerine ambargo uyguladı - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Birleşik Krallık, Aena'nın Luton Havalimanı'ndaki hisselerine ambargo uyguladı
Aena, havaalanı yöneticisinin Londra'daki Luton havaalanının intifa hakkının %26,01'ine sahip olduğu Birleşik Krallık'ta türbülanslı bir dönemden geçiyor . Bir İngiliz mahkemesi, ihtiyati tedbir olarak, İspanyol operatörün İngiliz havaalanındaki katılımına el konulmasına karar verdi.
Birleşik Krallık, Aena'nın Luton Havalimanı'ndaki hisselerine ambargo uyguladı

Bu mahkeme kararı, Ekolojik Geçiş Bakanlığı'nın yenilenebilir enerji yatırımcılarına tazminat olarak ödemek zorunda olduğu tazminatın bir sonucu olarak, İspanyol Devleti tarafından ödenmesi beklenen 26 ödülden birinden geliyor .

The Economist'e göre bu, özellikle Dünya Bankası'na bağlı bir kuruluş olan Uluslararası Yatırım Uyuşmazlıklarının Çözümü Merkezi (ICSID) tarafından verilen 291 milyon avroluk ödülün mahkemelerden onaylanmasını ve uygulanmasını talep eden NextEra Energy'dir .

Bu durumda en büyük kaybeden Aena oldu çünkü %51'i halka açık bir şirket olan Enaire'e ait bir şirket . Ancak Aena, Cumartesi günü Ulusal Menkul Kıymetler Piyasası Komisyonu'na (CNMV) Aena'nın bu ihtiyati tedbirler hakkında bilgi almadığını bildiren ilgili bir bilgi gönderdiği için dava burada bitmiyor . Havaalanı müdürü, söz konusu bilgiler alındıktan sonra bu önlemlerin kapsamını belirlemek için ilgili kontrollerin gerçekleştirileceğine ve Aena, bağlı ortaklıkları ve hissedarlarının çıkarlarının yasal olarak uygun şekilde savunulacağına dair güvence verdi .

Kaynak: https://www-tourinews-es.translate.goog/resumen-de-prensa/notas-de-prensa-empresas-turismo/aena-luton-reino-unido-embarga-acciones-aeropuerto-londres-enaire_4482692_102.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp

Resim: © Luton Havaalanı


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,