Ryanair uyarıyor: Yolcular artık buna dayanamıyor: ‘Fiyatlar kötüleşmeye devam ediyor’ - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Ryanair uyarıyor: Yolcular artık buna dayanamıyor: ‘Fiyatlar kötüleşmeye devam ediyor’
Pandemi sonrası rezervasyon patlaması sona erdi ve ilk başta seyahat etme arzusu enflasyondan daha güçlüydü; "Şampanya etkisi" olarak adlandırılan durum sona erdiğinde, müşteriler artık hızla artan oranlara karşı daha duyarlı hale geliyor.
Ryanair uyarıyor: Yolcular artık buna dayanamıyor: ‘Fiyatlar kötüleşmeye devam ediyor’

Ryanair'in mali işler müdürü Neil Sorahan, BBC tarafından bildirilen açıklamalarda, "Tüketiciler biraz daha tutumlu ve biraz daha temkinli davranıyor " dedi. Seyahat talebindeki iki yıllık artışın ardından "bir miktar direnç olduğunu" ekledi. Bu göz önüne alındığında, 'düşük maliyet' nedeniyle bu yaz fiyatlarının geçen yıllara göre çok daha düşük olmasını bekliyorlar.

Aslında şirket, Nisan ve Haziran 2024 arasında, bir önceki yılın aynı dönemine göre ortalama %15 daha düşük oranlarda indirimler sunmak zorunda kaldı. Bu, Ryanair'in sonuçlarında bir düşüşe yol açtı ve 2024'ün ikinci çeyreğinde vergi öncesi kârda %46'lık bir düşüş (476'dan 408 milyon Euro'ya) yaşandı.

Aynı adı taşıyan havayolu şirketi Buzz, Lauda ve Malta Air'den oluşan Ryanair grubunun CEO'su Michael O'Leary, "Ücretler artık önceki yıla göre önemli ölçüde düşüyor ve fiyatlar... kötüleşmeye devam ediyor" diye ekledi.

Şu anda finansal piyasaların okuması, aile bütçelerindeki azalma nedeniyle seyahat sektörünün zor bir tabloyla karşı karşıya olduğu yönünde. Aslında hem Ryanair hem de diğer 'düşük maliyetli' şirketler borsada düşüşler kaydetti; bu düşüşler, geçtiğimiz Cuma günü küresel olarak kaydedilen bilgisayar sorunlarının da etkisiyle bu düşüşe neden oldu.

Kaynak: https://www-tourinews-es.translate.goog/resumen-de-prensa/notas-de-prensa-mercados-turismo/ryanair-advierte-pasajeros-no-dan-mas-los-precios-deteriorandose_4482599_102.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp

Resim: © AA


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,