İskandinav havayolu SAS yeniden yapılanmayı tamamladı, ABD'deki iflastan çıktı - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
İskandinav havayolu SAS yeniden yapılanmayı tamamladı, ABD'deki iflastan çıktı
SAS, 2 milyar dolardan fazla borcu başarıyla yeniden yapılandırdı ve uçak filosunu ayarladı.
İskandinav havayolu SAS yeniden yapılanmayı tamamladı, ABD'deki iflastan çıktı

İsveç merkezli SAS havayolları iki yıllık yeniden yapılanmayı tamamlayarak ABD'de 11. bölüm iflas sürecinden çıktı.

Şirket Çarşamba günü yaptığı açıklamada, "Yeniden yapılandırma süreci boyunca SAS, 2 milyar dolardan fazla borcu başarıyla yeniden yapılandırdı, uçak filosunu ve ilgili maliyetleri ayarladı ve kilit paydaşlar, alacaklılar ve satıcılarla anlaşmalara vardı." dedi.

Havayolu ayrıca Danimarka hükümeti ve Lind Invest'in yanı sıra Castlelake ve Air France-KLM Group liderliğindeki bir konsorsiyum tarafından 1,2 milyar dolarlık bir yatırımı da tamamladı.

Temmuz 2022'de New York'ta Bölüm 11 iflas başvurusunda bulunan şirket, "Bu, SAS için yeni bir dönemin başlangıcına işaret ediyor" dedi.

Havayolu, mali yılda (Kasım 2023'ten Temmuz 2024'e kadar) şu ana kadar 18 milyon yolcuya hizmet vererek yıllık %6,5 artış kaydetti.

Şirketin yeni sahipleri, başkanı Kare Schultz olan yeni bir yönetim kurulu belirledi. (Tourexpi)

Resim: © AA


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,