Turizm bizi daha iyi insanlar yapar, demokrasidir! - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Turizm bizi daha iyi insanlar yapar, demokrasidir!
Calvià, Mallorca'nın mükemmel turistik belediyelerinden biridir ve yığınsal turizmin beşiği haline gelen Magaluf kasabasına sahiptir.
Turizm bizi daha iyi insanlar yapar, demokrasidir!

Belediye başkanı Juan Antonio Amengual, turist yoğunluğu ve son aylarda kitle turizmine karşı yapılan gösteriler hakkında açıklamalarda bulundu. Amengual'ın konumunu özetleyen ifadelerden biri “Turizm bizi daha iyi insanlar yapar, demokrasidir” oldu.

Belediye başkanı, çözüme ulaşmak için kendi tarifini önermeye devam ederken, "Çöküşten, gerilemeden bahsediyorlar ve dışarıyı suçluyorlar, bir dış düşman arıyorlar" diye ağzından kaçırdı: "Sağlıklı diyalog." Bu nedenle Balear Adaları Hükümeti'nin Sürdürülebilirlik için Sosyal Pakt Tablosu projesi ön plana çıkmış ve katılımcı kurumlar tarafından sert bir şekilde eleştirilmişti.

Ancak Diario de Mallorca tarafından aktarılan açıklamalarda belediye başkanı, " turistik faaliyetlerle sakinlerin günlük yaşamlarını birleştirmenin kolay olmadığını " kabul etti. Amengual, "Aynı alanda bir arada yaşıyoruz ve bir arada yaşamanın dinamiklerini oluşturmak zorundayız  diyerek, bir arada yaşama için bu alanların bazı örneklerini sıraladı (kamusal alanlar yaratmak için otellerin yıkılması, Magaluf gezinti yolunun yeniden modellenmesi ve Gabriel Escarrer Julià olarak yeniden adlandırılması, vesaire).

Kaynak: https://www-tourinews-es.translate.goog/resumen-de-prensa/notas-de-prensa-destinos-turismo/calvia-alcalde-duro-protestas-saturacion-mejores-personas_4482866_102.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp

Resim: © Tourinews


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,