Boeing: 2043 yılına kadar neredeyse 44 bin uçağa ihtiyaç duyulacak - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Boeing: 2043 yılına kadar neredeyse 44 bin uçağa ihtiyaç duyulacak
Boeing, sektörün önümüzdeki yirmi yılda yaklaşık 44 bin uçağa ihtiyaç duyacağını öngörüyor. ABD'li uçak üreticisinin yeni uzun vadeli tahmininde, genel olarak dünya çapında kullanımda olan yolcu ve yük uçağı sayısının 2043 yılına kadar neredeyse iki katına çıkacağı öngörülüyor.
Boeing: 2043 yılına kadar neredeyse 44 bin uçağa ihtiyaç duyulacak

Boeing yöneticisi Darren Hulst, seyahatin insanlar için korona salgını öncesine göre çok daha önemli olduğunu söyledi. Ayrıca, teslimat darboğazları nedeniyle makinelerin normalden daha geç değiştirilmesi nedeniyle talep artıyor. Filolar, ortalama olarak pandemi öncesine göre yaklaşık bir ila bir buçuk yıl daha yaşlı.

Bir yıl içinde Boeing, talep beklentilerini yüzde üç oranında artırdı. Dolayısıyla ihtiyaç duyulan uçağın yaklaşık dörtte üçü kabin koridoru olan makinelerden oluşacak. Hulst, düşük maliyetli havayollarının da merkezi bir rol oynadığını söyledi. Uzun vadede beklenen talebin beşte birinin yalnızca Çin'den gelmesi bekleniyor.

Boeing, önümüzdeki birkaç yıl içinde yenilikçi tasarım çözümlerine sahip uçakların havayolu filolarına girmesini beklemiyor. Hulst, önümüzdeki yirmi yılda bu tür yeni makinelerin piyasaya sürülmesi halinde bile teslimatların muhtemelen düşük kalacağını söyledi.

Boeing'in rakibi ve dünyanın en büyük uçak üreticisi Airbus da son tahmininde 2043 yılına kadar 42 binden fazla yeni uçağa ihtiyaç duyulacağını öngörüyor. Avrupa grubu, bu uçakların daha yüksek yakıt tüketimine sahip modellerin yerini alacağını vurguluyor. (Tourexpi, resim: © AA)


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,